Marius Manole hotărăște destinele femeilor din piesa Noi4

Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache si Marius Manole in Noi-4_by Catalina Flaminzeanu
Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache si Marius Manole in Noi-4_by Catalina Flaminzeanu

Spectacol teatral de înaltă clasă la Godot Cafe Teatru, str. Blănari, nr. 14, în fiecare seară de joi din luna decembrie, de la ora 22:00. Publicul este invitat să urmărească o retrospectivă a celor mai populare spectacole de teatru scrise de Lia Bugnar, accesul în sala de spectacol făcându-se în baza rezervărilor la numerele de telefon 021 31 61 682 și 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 și 19:00. Prima piesă care inaugurează, joi, 5 decembrie, noaptea de teatru de la Godot este Noi4, unde spectatorul află cât de amuzantă este drama unei femei înșelate cu anti-femei.

De ce trebuie să vezi Noi4, o piesă "cu buget mic"? Pentru că nu oricine poate juca această piesă scrisă aproape impecabil de Lia Bugnar. Pentru că Maria, personajul Mariei Obretin plânge tot spectacolu, din cauza dramei sale.

Pentru că Ilinca, prietena cea mai bună a personajului Maria este interpretat de Ilinca Manolache și este madama superficială care „o arde” cu soțul Mariei, pe ascuns.

Dar și pentru că Otilia, interpretată fabulos chiar de către Lia Bugnat, este personajul care pute a canal și cu care soțul Mariei împarte „senvișu cu pateu”. Sau pentru Victor, gras și chelios, zeul flatulenței, soțul Mariei înșelate este trucat excelent de Marius Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel