Marius Manole a leșinat pe scena Teatrului Bulandra, în plin spectacol

marius_manole
marius_manole

Scenă dramatică în timpul spectacolului de aseară, "Crimă și Pedeapsă", de la Teatrul Bulandra. Actorul Marius Manole a leşinat pe scenă, ulterior el fiind transportat de urgență la spital, unde a fost stabilizat.

În prezent, tânărul actor nu se mai află internat și se află în afara oricărui pericol, deși se simte slăbit, relatează ziarulmetropolis.ro.

„Mi s-a făcut rău pe scenă, dar acum sunt bine. Pur şi simplu am leşinat. Acum mă simt foarte slăbit, sunt stabilizat, deşi am ochii plini de sânge, pentru că mi s-au spart toate vasele de sânge“, a declarat Marius Manole, pentru sursa citată.

Își destramă întreaga ființă la fiecare spectacol

Evenimentul a fost, de altfel, relatat și de către actorul Doru Ana pe contul său de Facebook. „Aseară, în plin spectacol, cu «Crimă şi Pedeapsă», la Bulandra, lui Marius Manole i s-a făcut rău şi a trebuit să fie chemată Salvarea! Probabil că efortul pe care îl face acest tânăr şi minunat actor, destrămându-şi întreaga fiinţă la fiecare spectacol pe care îl joacă, să-şi fi spus cuvântul!“.

Marius Manole este unicul actor din România care a jucat trei spectacole pe zi, în repetate rânduri în stagiunea trecută, iar în stagiunea 2013-2014, spectacolele lui s-au înmulţit, concomitent cu deplasările în ţară şi în străinătate, într-un tur de forță, atât pe scena teatrului de stat, cât şi în teatrul independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel