Marina Almăşan: Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre

marina-almasan
marina-almasan

Mariajul dintre Marina Almășan și Victor Socaciu s-a încheiat în urma unui divorț secret, pronunțat în fața unui notar. Totuși, acest eveniment din viața celor două vedete tinde să se transforme într-un adevărat scandal.

Problemele dintre cei doi au dus, în urmă cu două săptămâni, la ruperea căsniciei. Cei doi au semnat actele de divorţ în faţa unui notar. Miercuri, presa tabloidă a publicat fotografii cu Marina Almăşan la braţul altui bărbat, un om de afaceri din Timişoara, Georgică Cornu, cu care se pare că îl înşela pe Socaciu, care s-a mulţumit să spună că pentru el căsnicia cu realizatoarea TV este "un capitol încheiat".

Totuşi, deşi fotografiile o indică drept vinovată pentru destrămarea căsniciei, Marian Almăşan susţine contrariul şi lasă de înţeles că însuşi fostul ei soţ este cel care a lansat în presă ipoteza relaţiei sale conjugale. "Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre, un eşec pentru care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum, mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni", a spus Marina Almăşan, pentru Mediafax.

Vedeta TV a precizat că din respect pentru fostul său soţ şi din dragoste pentru fiul lor se abţine, "cel puţin deocamdată", să dezvăluie "adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii".

Citește și: Victor Socaciu a divorţat de vedeta TVR, Marina Almăşan. Vezi care a fost motivul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel