„Mărimea nu contează”: Nike lansează prima gamă plus-size

Renumitul brand de îmbăcăminte de tip sport spune că dorește să celebreze diversitatea corpurilor femeilor, așa că lansează o nouă linie de haine cu mărimi mai mari chiar decât cele de până acum.

Nike lansează o nouă linie de haine sport, cu mărimi mai mari decât cele existente până în prezent, și anume extra-large.

Campania pentru noua linie îi are ca actori principali pe bloggerii Grace Victory și Danielle Vanier, pe modelele Paloma Elsesser și Naomi Shimada și pe atleta Amanda Bingson.

Colecția plus-size pentru femei a Nike se caracterizează prin haine sport - inclusiv topuri, colanți, hanorace, pantaloni scurți și sutiene speciale pentru sport – cu dimensiuni de la 1X la 3X.

[citeste si]

Noua linie marchează o schimbare de direcție pentru brand, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Până anul trecut, anunțurile pentru brand au prezentat în mod tipic „modele de dimensiuni straight” și, în general, haine pentru femei care nu mergeau mai sus de extra-large.

Prețurile pentru noua linie, care este acum la reduceri în magazine și online, variază de la 32 de dolari pentru pantaloni scurți la 175 de dolari pentru o jachetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel