Maria Ghiorghiu: Va fi vai de noi! Cine nu vrea să creadă își asumă

Rodica Mitu / 18 oct 2018 / 20:32 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Descriere foto: Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, cunoscută drept femeia ce a prezis drama de la Colectiv, a revenit cu nou mesaj.

„În această dimineață dragilor, mă trezește glas care spune așa: "Dar, cei mai buni și cei mai importanți oameni sunt oamenii din Ceruri. Apoi un alt glas continuă: Dar oamenii din Ceruri s-au întrupat de la Duhul Sfânt și au venit pe Pământ!

După care dragilor, glasul care spunea că oamenii importanți sunt din Ceruri acum continuă cu o durere sfâșietoare:

Acum, vai ca voi!
Vai de toți cei care au văzut și n-au crezut!
Mare,Mare ADEVĂR din Cer ai spus!
Mare de tot este ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT!"

Dragii mei, ca întotdeauna, eu îmi fac datoria de suflet și scriu aici pentru voi toți numai ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT. Cine vrea să creadă, să creadă! Cine nu vrea să creadă își asumă răspunderea pentru JUDECATA care va veni cât de curând, atunci când vom sta cu toții în faţa ÎMPĂRATULUI CERESC care ne va judeca pe fiecare în parte, după vorbele pe care le-am grăit, după faptele pe care le-am făcut, după Credința și Dragostea noastră pe care o avem pentru DIVINITATE și pentru APROAPELE nostru.

După cum vedem cu toții din MESAJ reiese că va fi Vai de noi! Din CER, DUHUL SFÂNT ne grăiește, iar oamenii, (majoritatea dintre ei) se prefac că nu aud și nu văd. Ba mai mult, unii chiar ÎNJURĂ DUMNEZEIREA, o întinează, o batjocorește. Nu mie-mi faceți rău dragilor, ci vouă”, a scris joi, 18 octombrie, Maria Ghiorghiu pe blogul personal.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24