”Marele zid”, moment sumbru. Au fost cei mai ghinioniști concurenți

Claudiu și Bianca au fost echipa care s-a confruntat aseară cu Marele Zid.

După un parcurs emoționant marcat de mai multe premiere în acest show, cei doi au plecat acasă fără un câștig: ,,experiența a fost aparte”, mărturisea concurentul la finalul serii. 

În proba Căderii Libere cei doi au avut un parcurs unic, căci două dintre cele trei bile lansate s-au blocat chiar înainte de a ateriza pe sumele de la baza zidului.

În continuare, pentru restul probelor coechipierii s-au despărțit, iar pentru că Bianca a simțit că norocul este de partea ei a ales să stea în platou. A început precaut jocul, dar a influențat imediat traiectoria bilelor, căci de la prima lansare din runda a doua concurenta a obținut suma maximă de pe zid. Deși părea să fie sigură că un câștig se obține cu pași mici, a decis să riște în ultima probă unde a dublat. Câștigul de pe zid ajunsese la o sumă de trei cifre, iar spectacolul din platou promitea un verdict spectaculos pentru cei doi concurenți.

Dar pentru că Marele Zid nu iartă pe nimeni, o singură triplare și un răspuns greșit au generat o altă lansare spectaculoasă. Pentru prima dată în acest concurs două bie roșii au aterizat pe suma maximă de la bază, de 150.000 RON.

Câștigul i-a fost anulat într-o clipă, iar prezentatorul Valentin Butnaru a rămas uimit în fața proiecției: ,,Este ceva inedit, nu am mai avut în această emisiune două bile roșii pe suma maximă. Cred că este cel mai sumbru moment de la Marele Zid!”, declara acesta. 

Finalul a stat în mâinile lui Claudiu, care în camera de izolare a oscilat între a semna pentru suma garantată de 11.512 RON, sau a avea încredere în norocul iubitei din platou. A riscat și a rupt contractul, iar decizia lui de moment nu le-a adus un premiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel