Final spectaculos în fața Marelui Zid. A plecat acasa cu 142.513 RON

Eliza și Adrian s-au înscris în competiția ,,The Wall- Marele Zid” cu un singur scop: de a obține o sumă cât mai mare, care să îi ajute în acțiunile umanitare. După parcursul spectaculos de aseară, Marele Zid i-a declarat învingători, iar cei doi au plecat acasă cu 142.513 RON. 

Bucureștenii au intrat hotărâți să cucerească Marele Zid, iar norocul părea să fie de partea lor în prima probă a Căderii Libere. După ce Adrian a mers în camera de izolare, Eliza s-a confruntat cu parcursul imprevizibil din platou. Marele Zid a jucat alături de ea, dar bilele roșii s-au și înverșunat, căci sumele mari obținute erau mai apoi anulate de o aterizare mai puțin norocoasă.

A triplat și în momentul în care avea pe zid o sumă mare și nu s-a temut că evoluția ei ar putea fi anulată la o singură cădere. Strategia sa a fost una singură: ,,totul, sau nimic”, iar curajul cu care luptă în fiecare zi pentru țara sa, s-a regăsit în jocul îndrăzneț din fața Marelui Zid. Suma maximă de pe 150.000 RON a fost și ea marcată printr-o aterizare spectaculoasă, iar la finalul jocului din platou, după cele patru bile roșii, ,,zâna cu epoleți” obținuse un câștig de 142.513 RON. Speranța jocului a stat în Adrian, care a decis să aibă încredere în coechipierul său și a anulat contractul în valoare de 23.241 RON.

Deși Adrian a declarat că este un om calm care nu se exteriorizează ușor, a rămas impresionat de cumulul de sentimente pe care i le-a conferit compețitia Marelui Zid: ,,Nu mi-am imaginat că poate să existe o asemenea presiune. În camera de izolare, emoțiile m-au copleșit!”, mărturisea acesta la final de seară. După jocul incredibil din platou, Eliza a mărturisit că a trait acest joc cu tot sufletul: ,,A fost extraordinar, este o experiență care te ridică, te coboară, dar care la finalul serii merită! Nu mă așteptam la acel final incredibil.”.

[citeste si]

Emoțiile continuă în seara aceasta, când doi români vor fi fațăîn față cu șansa vieții lor într-o nouă ediție a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”, ce începe pe Antena 1 de la 20:00, chiar în ziua aniversară de 1 Decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel