Marea Barieră de Corali, destinaţia lunii de miere a cuplului regal

liza
liza

Lizard Island este destinaţia cuplului regal în luna de miere, potrivit presei britanice, citată de accesshollywood.com. Insula face parte din Marea Barieră de Corali din Australia, iar potrivit publicaţiei Sunday Mirror, prinţul Charles ar fi petrecut o vacanţă pe acea insulă înaine de căsătoria cu Diana.

Insula are statutul de parc naţional şi a primit numele Lizard Island de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770. Pe această insulă, aflată într-un arhipelag situat în Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul, cel mai apropiat aeroport fiind situat în localitatea Cairns.

"Întotdeauna mi-am dorit să fac scufundări în Marea Barieră de Corali", a declarat prinţul William cu ocazia unei vizite recente pe care a efectuat-o în Cairns. "Trebuie să mă întorc aici - poate că ne vom petrece luna de miere în Cairns", a adăugat prinţul britanic, potrivit unor localnici, citaţi de Sunday Mirror.

O vacanţă pe Lizard Island nu este deloc ieftină, o noapte de cazare pe această insulă costând 3.299 de dolari.

Înainte ca tinerii căsătoriţi să plece în luna de miere, prinţul William şi Kate Middleton, căreia presa îi va spune Catherine după căsătorie, vor rămâne în primele zile după ce vor deveni soţ şi soţie în Marea Britanie - ei vor petrece noaptea nunţii la Palatul Buckingham din Londra, iar a doua zi, sâmbătă, vor pleca la castelul Balmoral din Scoţia.

Se spune că şi alte staruri au vizitat Lizard Island, printre acestea numărându-se Madonna, Charlize Theron, Teri Hatcher, Kate Hudson şi Tiger Woods.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel