Mașină fără șofer, anunţul BOMBĂ făcut de Hyundai

Reprezentanţii Hyundai Motor au făcut un anunț important.

Reprezentanţii Hyundai Motor au  anunţat că vor să comercializeze în următorii ani vehicule care se conduc singure, fără şofer, scrie Business Insider.

În 2020, compania sud-coreeană Hyundai Motor plănuieşte să comercializeze vehicule care se conduc singure. Constructorul de automobile face această mişcare pentru a-i ajunge din urmă pe alţi producători pe o piaţă a tehnologiei care devine din ce în ce mai competitivă.

Reprezentanţii Mercedes şi General Motors, dar şi giganţii din domeniul tehnologiei Google şi Apple dezvoltă deja vehicule care pot parcurge călătorii întregi fără a fi necesară interacţiunea cu şoferul.

Citește și: TOP 10 mașini furate în 2014

Unii analişti se aşteaptă însă ca primele maşini care se conduc singure să apară pe piaţă, la nivel global, abia la începutul sau la mijlocul anilor 2020, din cauza obstacolelor care pot apărea în reglementarea acestora.

Hyundai Motor, ca şi alţi constructori auto, au inserat deja unele caracteristici autonome la vehiculele din gama premium. Modelul Genesis beneficiază, spre exemplu, de frânare de urgenţă automată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel