Mandinga: Concertul aniversar din Herăstrău a fost amânat

mandinga
mandinga

Reprezentanta României la Eurovision 2012, trupa Mandinga, a anulat concertul aniversar dedicat celor 10 ani de activitate, care trebuia să aibă loc, astăzi, în Parcul Herăstrău, la Grădina de Vară a Teatrului "Constantin Tănase".

Membrii grupului Mandinga programase, joi, un spectacol aniversar în Parcul Herăstrău, la Grădina de Vară a Teatrului "Constantin Tănase", menit a celebra 10 de când au intrat pe piața muzicală din România.

Organizatorii au decis, însă, amânarea concertului, motivul invocat fiind furtunile anunțate pentru perioada următoare și faptul că cerinţele tehnice speciale pregătite pentru acest eveniment (proiecţii spectaculoase şi mapping unic în România) fac ca desfăşurarea evenimentului într-un spaţiu acoperit să nu fie posibilă.

Concertul nu se află la prima reprogramare, întrucât, programat iniţial pentru 14 martie, show-ul a fost devansat pentru 31 mai 2012.

"Din păcate, din pricina condiţiilor meteo care se anunţă nefavorabile pentru perioada imediat următoare, suntem nevoiţi să amânăm evenimentul pentru vară. Dorinţa noastră este să vă oferim un spectacol unic, de neuitat. Ce v-am pregătit este special gândit pentru un concert în aer liber, aşa că vremea bună este un element cheie în acest caz", au scris membrii trupei Mandinga pe pagina oficială de Facebook.

Biletele deja vândute pentru spectacolul din Herăstrău rămân valabile, iar cei care nu vor putea participa la eveniment în data la care acesta va fi reprogramat îşi pot primi banii înapoi.

Deși trupa Mandinga invocă vremea nefavorabilă drept motiv pentru anularea spectacolului, există voci care afirmă că, de fapt, există tensiuni în interiorul grupului, după prestația de la Eurovision 2012.

Nici solista Elena Ionescu, pare a nu se simți foarte bine după toate criticile primite în urma evoluţiei sale pe scena de la Baku şi a tuturor zvonurilor lansate pe seama sa.

Până când va fi stabilită o nouă dată pentru concertul aniversar, Mandinga va concerta în București pe 8 iunie în Piaţa Constituţiei, alături de mai mulţi interpreţi de muzică populară şi uşoară, în timp ce în țară are programate spectacole la Cluj Napoca (2 iunie, TIFF), Botoşani (3 iunie), Bistriţa (4 iunie), Baia Mare (5 iunie), Satu Mare (6 iunie), Piteşti (7 iunie) şi Ploieşti (8 iunie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel