Mandinga a cucerit primii fani din Azerbaidjan

La sărbătoarea primăverii (Novuruz Bairam), organizată de SOCAR România, trupa Mandinga a concertat, marți, 20 martie 2012, în fața comunității Azerbaidjan din România, cucerind-o cu melodia pe care o va interpreta în luna mai la Baku.

Întâlnirea între Mandinga și reprezentanții țării gazdă a Eurovizion 2012 s-a lăsat cu dans, voie bună și ovații pentru participanții României la concursul internațional de muzică.

”Novuruz Bairam este o premieră pentru România și vine să împărtășească publicului român o parte din sărbătorile naționale din Azerbaidjan. Am dorit ca astăzi să ne întâmpinăm invitații în spiritul sărbătorii noastre pe care noi o petrecem cu dans și voie bună”, a declarat în deschiderea evenimentului Directorul General SOCAR România, Hamza Karimov.

Cât privește legătura între petrol, muzică și România, Directorul General SOCAR România, Hamza Karimov a spus că: ”organizarea concursului de muzică la care SOCAR este partener oficial este o onoare pentru Azerbaidjan, care a câștigat titlul de anul trecut la doar a patra participare. Credem că anul acesta europenii vor asista la o competiție unică de profil date fiind resursele investite de statul Azerbaidjan în organizarea Eurovision 2012. De asemenea, credem în șansele piesei Zaleilah de a face o figură bună la Eurovision 2012 şi pentru că ne dorim să susţinem muzica romînească de calitate, compania SOCAR România a decis sa devina partener al formaţiei Mandinga în cadrul concertului aniversar de 10 ani, din data de 31 mai. De altfel, reacțiile comunității noastre din seara acesta pot previziona un succes al reprezentantei României la competiția internațională de muzică organizată de țara noastră”.

Totodată, Hamza Karimov a punctat obiectivele companiei SOCAR România pentru viitor, care țintesc investiții importante bazate și pe relațiile bune între cele două state.

Evenimentul SOCAR România a reunit sute de invitați ai comunității Azerbaidjan din România, reprezentanți ai Ambasadei dar și personalități din lumea cultural-muzicală din România.

Compania petrolieră SOCAR este prezentă în România din anul 2007 şi deţine în prezent o reţea de 14 benzinării în judeţele Iasi, Botoşani, Suceava şi Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel