Mama lui Michael Jackson a fost găsită

Katherine Jackson
Katherine Jackson

Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, a fost găsită şi se află în siguranţă, după cum a anunţat unul dintre copiii săi. Autorităţile nu au reuşit să ia încă legătura cu ea.

[caption id="attachment_210792" align="alignleft" width="207"] Sursă foto: biography.com[/caption]

Jermaine Jackson a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care intenţionează să oprească răspândirea zvonurilor potrivit cărora mama sa ar fi dispărut, relatează Adevărul. Potrivit acestuia, Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, s-a retras la reşedinţa surorii lui, Rebbie, aceasta oferindu-se să aibă grijă de mama sa, la recomandarea medicilor. „Permiteţi-mi să pun capăt acestor prostii: aşa cum am spus clar acum câteva zile, mama se află în siguranţă, în Arizona, cu fiica ei şi în acelaşi timp sora noastră, Rebbie, şi se odihneşte, după cum a sfătuit-o medicul, aşa că modul în care a fost declarată dispărută depăşeşte puterea mea de înţelegere", a scris Jermaine pe contul său de Twitter, informează ziarul click.

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost dată dispărută de către un nepot de-al ei, sâmbătă noapte. În acest sens, a fost completată, la poliţia din Los Angeles o declaraţie, potrivit căreia femeia nu a mai fost văzută de către nepoţii săi de mai bine de o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel