EXCLUSIV  Majoritatea accidentelor grave, produse de șoferi de care nu ai spune că ar putea să facă accident. Titi Aur: De ce se întâmplă așa / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Titi Aur a explicat de ce majoritatea accidentelor grave de circulație sunt produse de șoferi normali, de care aproape că nu ai spune că va putea face un accident.

Titi Aur a vorbit, în cadrul emisiunii „De Ce Conducem“, la DC News, despre categoriile de șoferi care produc accidente:

„Majoritatea accidentelor grave sunt făcute de cetățeni normali, corecți, integrați normal în societate. Doar 15% din accidentele grave sunt produse de teribiliști. Mă refer aici la cei care beau, iau droguri, sunt sinucigași, sunt vitezomani, fac liniuțe șamd.

Este adevărat că acele 15% sunt cele mai vizibile, mai ales dacă sunt și vedete la volan, dar 85% sunt făcute de oameni normali. Dintre acestea, 15-20% sunt făcute de începători. Restul de aproximativ 60-70% sunt produse de oameni de care nu ai fi spus înainte de accident că sunt predispuși accidentului.

Acest lucru se întâmplă pentru că ei nu conștientizează, nu cred că se poate întâmpla și ajung, din păcate, să-și omoare familiile. La Buzău au fost 5 morți într-un weekend. Familii în ambele mașini, distruse complet. Când vorbim de mai mult de un membru al familiei decedat, înseamnă un lanț întreg de suferință - părinți, frați, colegi, vecini. Nu mai vorbim de pierderile și costurile sociale. Din păcate nu se face nimic!

Acum, autoritățile sunt oarecum resemnate și spun că în perioada concediilor avem mai multe accidente. Eu cred că ar trebui să se vadă asta în ceva acțiuni. Poliția Rutieră este singura instituție a statului care face ceva. Nu e în regulă ca Poliția Rutieră să fie singura instituție“, a spus, la DC News, Titi Aur.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Titi Aur explică „agresivitatea la volan“ / „Glumim, dar nu glumim, chiar se întâmplă așa ceva la semafor și tot agresivitate se numește!“ / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel