EXCLUSIV  Cazul Daniel Savu. Titi Aur explică ce trebuie să faci când ești atacat pe autostradă

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Expertul în conducere defensivă Titi Aur a vorbit despre cazul Daniel Savu și a oferit cele mai bune soluții pentru șicanele în trafic.

Daniel Savu, atacat pe autostradă. "Tentativă de omor. 100% ştiu cine a comandat",

„Important este să nu te pierzi, să nu tragi stânga sau dreapta de volan ca să te autoaccidentezi. Cei care te-au șicanat dispar, iar tu vei rămâne vinovatul, cel care face accident.

Soluția este să oprești să suni la 112 cât mai repede – tu sau cei din mașină. Ideal ar fi ca, pentru astfel de situații, să ai o cameră de bord. Camera din mașină descurajează astfel de gesturi. Atunci când cineva vrea să-ți facă rău în trafic, să-i arăți că ai cameră, eventual să transmiți video în direct pentru a-i descuraja. Așa vor afla că vor fi urme și se vor îndepărta.

Totuși, acest caz Daniel Savu care a fost mediatizat în ultima perioadă, este o mare excepție. Nu se întâmplă așa ceva în România în toată ziua”, a explicat Titi Aur la emisiunea DC Conducem.

Norocul a fost că Daniel Savu avea pregătire

„Nu vreau să comentez motivele pentru care s-a întâmplat acest caz. Din fericire, domnul Savu are și o pregătire specială – a venit dintr-un serviciu special și are o experiență de viață – astfel că nu s-a pierdut, lucru care s-ar fi putut întâmpla unei persoane mai timide care putea intra în panică.

Trebuie să găsești compromisul cel mai bun din a evada din această șicană și a opri, fiindcă și opritul poate fi riscant pentru că autorii pot veni la tine, să te atace, să te tâlhărească”, a adăugat expertul în conducere defensivă.

Comportamentul acesta apre de obicei în lumea interlopă

În încheiere, Titi Aur a explicat că „poți să fii în astfel de situații atunci când ai contact cu lumea interlopă”. „Atunci ar putea să ți se întâmple. Dar când faci parte din breasla interlopă, acolo într-un fel sau altul se reglează conturile. Cel mai rău ar fi ca o persoană obișnuită să fie prinsă într-o astfel de situație a lor, iar acolo e greu de dat un sfat. Trebuie găsită soluția pe moment. În mod normal, în România nu se întâmplă în fiecare zi”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel