Mahmureala, tratată cu un medicament pentru copii

mahmureala
mahmureala

Un nou remediu împotriva mahmurelii este folosit în Statele Unite, după ce mai multe vedete au recunoscut public că iau acest medicament pentru copii după o noapte de chef.

Vânzările au crecut cu 57%, o treime dintre utilizatorii Pedialyte fiind adulți care se smit rău după o petrecere, scrie The Independent. Medicamentul este, de fapt, o soluție pentru rehidratarea copiilor bolnavi, care au febră sau tulburări digestive.

Vedete cum ar fi Pharell Williams sau Miley Cyrus au postat pe Twitter mesaje de apreciere, după ce au scăpat de dureri de cap și mahmureală cu soluția pentru copii. Williams a povestit pentru Us Magazine că bea Pedialyte în fiecare zi.

Popularitatea soluției pentru copii ar putea s-o facă un concurent serios pentru Gatorade, o băutură cu efecte de rehidratare folosită de sportivi. Pentru a reuși lovitura, producătorul trebuie să promoveze și reambaleze soluția, în sticle mai mari.

Cauzele mahmurelii sunt complexe, dar un rol important îl joacă deshidratarea, scrie CNBC. Soluțiile de rehidratare, cum sunt Pedialyte, pentru copii, sau Gatorade, au concentrația optimă de glucoză și electroliți pentru absorbția din intestin și pentru a restabili echilibrul în organism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel