Magistraţii au decis: Irinuca Columbeanu rămâne la Monica

16_Monica_libertatea_01_b3fdb3699a
16_Monica_libertatea_01_b3fdb3699a

Irinuca rămâne cu mama ei. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea lui Irinel, de revizuire a hotărârii prin care copilul a fost dat în custodia mamei sale. Irinel Columbeanu ceruse revizuitea deciziei Tribunalului Bucureşti prin care Irina Columbeanu a fost încredinţată provizoriu către Monica Columbeanu.

"Tribunalul a dat Monicăi Columbeanu mai mult decât a cerut, respectiv deşi s-a cerut încredinţarea până la rămânerea definitivă a divorţului, Tribunalul a dispus încredinţarea până la rămânerea irevocabilă a hotărârii de divorţ.

Tribunalul a motivat Decizia de încredinţare pe probe care există într-un alt dosar, aflat pe rolul unei alte instanţe de judecată judecătorii nu au făcut parte din acel complet. Tribunalul nu a scos din Casa de Valori a instanţei probele depuse de subsemnatul Irinel Columbeanu, pe care le-a considerat „că ...nu constituie un mijloc serios de dovadă"- deşi nu le studiase, dovadă fiind că nu există adrese de ridicare şi depunere de către instanţă la Casa de valori a acestor probe, lucru constatat de mine odată cu trimiterea dosarului la Judecătoria Buftea pentru investirea Decizei cu formulă executorie.

Tribunalul a consemnat în Decizia de încredinţare afirmaţii pe care subsemnatul nu le-am făcut niciodată, din contră afirmaţiile mele demonstrau contrariul. Cu titlu de exemplu, înregistrările audio-video prin care Veronica Bulai povestea despre viaţa în America au fost depuse la Casa de Valori a Tribunalului pentru a demonstra că Monica Columbeanu nu este o mamă bună, iar Tribunalul a consemnat, din contră, că am depus aceste probe „cu scopul declarat şi manifest de a o denigra" pe mama fiicei mele", spune Irinel Columbeanu.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy