Magistraţii au decis: Irinuca Columbeanu rămâne la Monica

16_Monica_libertatea_01_b3fdb3699a
16_Monica_libertatea_01_b3fdb3699a

Irinuca rămâne cu mama ei. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea lui Irinel, de revizuire a hotărârii prin care copilul a fost dat în custodia mamei sale. Irinel Columbeanu ceruse revizuitea deciziei Tribunalului Bucureşti prin care Irina Columbeanu a fost încredinţată provizoriu către Monica Columbeanu.

"Tribunalul a dat Monicăi Columbeanu mai mult decât a cerut, respectiv deşi s-a cerut încredinţarea până la rămânerea definitivă a divorţului, Tribunalul a dispus încredinţarea până la rămânerea irevocabilă a hotărârii de divorţ.

Tribunalul a motivat Decizia de încredinţare pe probe care există într-un alt dosar, aflat pe rolul unei alte instanţe de judecată judecătorii nu au făcut parte din acel complet. Tribunalul nu a scos din Casa de Valori a instanţei probele depuse de subsemnatul Irinel Columbeanu, pe care le-a considerat „că ...nu constituie un mijloc serios de dovadă"- deşi nu le studiase, dovadă fiind că nu există adrese de ridicare şi depunere de către instanţă la Casa de valori a acestor probe, lucru constatat de mine odată cu trimiterea dosarului la Judecătoria Buftea pentru investirea Decizei cu formulă executorie.

Tribunalul a consemnat în Decizia de încredinţare afirmaţii pe care subsemnatul nu le-am făcut niciodată, din contră afirmaţiile mele demonstrau contrariul. Cu titlu de exemplu, înregistrările audio-video prin care Veronica Bulai povestea despre viaţa în America au fost depuse la Casa de Valori a Tribunalului pentru a demonstra că Monica Columbeanu nu este o mamă bună, iar Tribunalul a consemnat, din contră, că am depus aceste probe „cu scopul declarat şi manifest de a o denigra" pe mama fiicei mele", spune Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel