EXCLUSIV  Lună Nouă, 4 februarie. Astrolog DCNews, previziuni pentru zodii

Lună
Lună

Pe 4 februarie, este Lună Nouă în Vărsător. Ioan Burculeț, astrologul DCNews, a făcut o serie de previziuni pentru zodii.

LUNĂ NOUĂ Berbec

Luna Nouă aduce un beneficiu. Pe întreg parcursul săptămânii, vor mai fie chestiuni pe care nu le veți putea controla.

Nu trebuie să luați decizii pripite în viața profesională. Din punct de vedere al sănătății, astrologic stați bine.

Ar trebui să fiți mai diplomați, să eviți polemicile. Aveți la dispoziție un atu.

LUNĂ NOUĂ Taur

Luna Nouă vă va aduce avantaje în sectorul profesional. În raporturile și relațiile cu superiorii, trebuie să dați dovadă de mai multă acuratețe. Veți avea efecte mult mai benefice dacă veți renunța la încăpățânare.  

LUNĂ NOUĂ Gemeni

Dacă veți avea de susținut examinări, cu siguranță veți avea un avantaj. E o săptămână bună și pentru cei care nu au un loc de muncă, în prima parte a săptămânii puteți fi chemați la un interviu, puteți semna un contract. Din punct de vedere financiar, veți fi mult mai mulțumiti.

LUNĂ NOUĂ Rac

Dacă trebuie să luați unele decizii în care trebuie să intervină semnătura dumneavoastră, trebuie să vă gândiți foarte bine. Nu este o săptămână în care să luați decizii extreme din punct de vedere sentimental sau profesional. Starea sănătății este bună.  

LUNĂ NOUĂ Leu

Puteți să vă duceți într-o direcție în care nici măcar nu v-ați fi gândit. O săptămână favorabilă în care veți putea cunoaște pe cineva. Puteți da o șansă cuiva.

LUNĂ NOUĂ Fecioară

E o perioadă care nu vă avantajează din punct de vedere financiar. Riscați să pierdeți un bun, telefonul, să omiteți elemente de detaliu în activitățile profesionale.

LUNĂ NOUĂ Balanță

O săptămână liniștită. Veți avea o unealtă care va echilibra tot ceea ce înseamnă și o speculație în sensul bun al cuvântului. Trebuie să fiți mult mai apropiați de părinții dumneavoastră. Dacă veți face vizite pentru a cumpăra, există câteva nuanțe de blocaj. Trebuie să mai aveți răbdare.

LUNĂ NOUĂ Scorpion

Pot veni provocări din partea persoanelor apropiate. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă de turbulență, dar din a doua jumătate a săptămânii se vor îmbunătăți lucrurile. În raporturile și relațiile cu spiritualitatea, pot avea intuiții bune.

LUNĂ NOUĂ Săgetător

Aveți grijă să nu vă blocați sume de bani. Inspirație în comunicare, călătorie. Dacă veți avea de susținut o examinare, aveți toate șansele să vă duceți exact în dorința dorită. Spre finalul săptămânii, se poate rezolva ceva financiar.

LUNĂ NOUĂ Capricorn

Din punct de vedere financiar, Luna Nouă aduce un bun ghidaj. Anumite blocaje se vor debloca. Săptămână bună în planul parteneriatelor. 

LUNĂ NOUĂ Vărsător

Chiar dacă veți fi oscilanți în primele zile ale săptămânii, puteți demara proiecte noi în toate sectoarele de activitate. Destinul va aduce acele persoane care vă ridică moralul.

Trebuie să vedeți oportunitățile din punct de vedere profesional. Aveți grijă la tot ce înseamnă felul dumneavoastră de a fi.

LUNĂ NOUĂ Pești

Fenomenul de Lună Nouă aduce un avantaj în sectorul sănătății. Vizitele la medic vor fi de bun augur.

Săptămână bună din punct de vedere al finanțelor. Din punct de vedere sentimental, lucrurile sunt foarte bine echilibrate, vă va fi bine, a spus Ioan Burculeț, astrolog DCNews.

VEZI ȘI: Alegeri prezidențiale 2019. Astrologul Burculeț: SURPRIZA la care nimeni nu se va aștepta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel