Luluvise, reţeaua de socializare inspirată de "Sex and The City"

lus
lus

O rețea de socializare creată recent este destinată exclusiv femeilor. Luluvise, căci desprea aceasta este vorba, poate fi accesată   prin Facebook sau LinkedIn.  După ce-şi tastează adresa de e-mail şi se loghează, ele au acces într-o comunitate de femei, unde pot discuta ca "între fete" şi-şi pot evalua întâlnirile amoroase.

Rețeaua a fost creată de Alexandra Chong, o canadiancă în vârstă de 32 de ani, încă din 2010, dar este operațională de joi.  Primele 1.000 de membre sunt din întreaga lume, reţeaua fiind disponibilă în 69 de ţări. Sub deviza, "Girl time all the time", Luluvise este descrisă ca fiind rezultatul combinării a două elemente importante, "Sex and The City" şi "Facebook". Informaţiile postate de utilizatoare nu sunt făcute publice şi nu există posibilitatea de a posta pe wall-ul de profil, scrie Daily Mail.

Fiind un spaţiu virtual în care femeile îşi pot face confidenţe, în care pot cere sfaturi şi pot face dezvăluiri în legătură cu trecutul lor amoros, noua reţea de socializare este megasecurizată. Chiar dacă au existat solicitări de înscriere, bărbaţii nu au acces în această lume a femeilor. Punctul-forte al noii reţea de socializare îl reprezintă posibilitatea evaluării unor aspecte ce ţin de viaţa personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel