Lucruri pe care NU trebuie să le spui bărbaților pentru a avea o căsnicie fericită

Cheia succesului unei căsnicii reușite și de invidiat este posibilitatea de a comunica deschis cu partenerul tău de viață. Dacă nu ai fost avertizată până în prezent de replicile de tipul „așa nu", îți oferim câteva ponturi.

1. „Știam că va veni și momentul ăsta"!

Partenerului tău îi va fi limpede ca apa că tu aveai de la începutul relației impresia că va veni acel moment în care el fie va da greș, fie va fi total împotriva părerilor tale.

2. „Tu mereu... Tu niciodată"!

Creezi frontul unei lupte în care el este mereu cel atacat și în marea majoritate a situațiilor pe nedrept. Dacă vrei să-i transmiți că face ceva greșit, evită cu desăvârșire generalizările.
Fiecare bărbat încearcă să-i facă pe plac soției sale, dar dacă totuși calcă strâmb, spune-i acest lucru, nu-l lăsa să dea cu presupusul la infinit.

3. „Nu ești bun de nimic"!

Dacă în cazul anterior îi dădeai de înțeles că nu face ceva bun, cu replica aceasta vei reuși să îl frustrezi de-a dreptul. Dacă eșuează o singură dată asta nu înseamnă că nu este priceput. Acordă-i mai multă răbdare.

4. „Lasă. Mă descurc și singură"!

Chiar dacă ești o femeie independentă și descurcăreață, nu-l opri atunci când vrea să îți ofere o mână de ajutor. Dacă îl vei opri de fiecare dată va crede că nu îl consideri capabil să facă ceva pentru tine.

5. „Trebuia să ascult de mama. M-a avertizat în privința ta încă de la început"!

Prin această replică dai clar de înțeles că există un „judecător" al căsniciei voastre, în special unul care îl are mereu în ochi și care aștepta demult ca el să facă ceva greșit. Nu te lăsa influențată de alte persoane și încearcă să rezolvi orice problemă apărută împreună cu soțul tău și cu nimeni altcineva.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel