Luca Niculescu, Ovidiu Ohanesian și Aurelian Nica, la Serile FJSC

luca-niculescu
luca-niculescu

Luca Niculescu, Ovidiu Ohanesian și Aurelian Nica vor fi prezenți la Serile FJSC.

Serile FJSC sunt un eveniment lunar cu participarea largă și liberă a studenților Universitatii Bucuresti. La aceste discuții publice, vizionări de filme, proiecții urmate de mese rotunde sunt invitați studenți în științele comunicării, jurnalism, marketing, PR și advertising, studenți din domenii conexe (științe politice, sociologie, drept) și oameni din profesie.

Prin reluarea seriei de evenimente organizatorii doresc să ușureze contactul dintre oferta de media și studenții preocupați de piața muncii în media din România, să dezbată probleme care țin de funcționarea libera a presei, să sublinieze defectele de comunicare la nivelul administrației publice centrale sau locale și, nu în ultimul rând, să caute eventuale soluții la crizele de imagine și de administrare.

Programul dezbaterilor si vizionarilor viitoare

- 19 Octombrie, 2011 (ora 18:00) - Invitat: Luca Niculescu, “Secretele unui interviu cu Președintele.”

- 16 noiembrie, 2011 - Invitat: Ovidiu Ohanesian, “De la răpirea jurnalistilor în Irak la primul WikiLeaks din România.”

- 7 decembrie, 2011 - Invitat: Aurelian Nica, producător HBO România, premiat cu un EMMY pentru Arts Programming în 2010 pentru filmul documentar ”Lumea văzută de Ion B. Aurelian”. A produs 6 documentare originale HBO, între care “Lumea văzută de Ion B.”, “Circul Vesel” și “The Shukar Collective Project”. În 2007 a lucrat la MediaPro Pictures ca producator. În 2008 se reîntoarce la HBO, în funcția de Original Production Manager. A studiat jurnalismul la FJSC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel