Loredana face show la ÎnTrecerea anilor

Ca întotdeauna când îşi face apariţia pe scenă sau într-o emisiune tv, Loredana face show. Aşa s-a întâmplat şi la ÎnTrecerea anilor, ediţia a opta, în care intră în competiţie anii ‘50 şi anii ‘80. Îmbrăcată într-o rochie care amintea de perioada anilor ‘50, dar purtând amprenta modernităţii prezentului, Loredana cântă „Che sera”, celebra melodie compusă de Jay Livingston şi Ray Evans în anii ‘50, dar şi hitul ei de anii ‘80, compoziţia lui Marius Ţeicu - „Mă întreb ce să fac”.

Întrebată de Mircea Radu dacă ar poza din nou în revista Playboy acum, Loredana răspunde „Never Say Never”, dar că preferă ca lumea să păstreze în minte apariţia ei de acum 11 ani în revista respectivă. Tot la ÎnTrecerea anilor, Loredana va povesti telespectatorilor cum tatăl ei i-a ales numele „Loredana” atunci când s-a născut.

Luna mai este o lună a lui Paganini – nu doar pentru melomani, ci pentru toţi iubitorii de experimente culturale nonconformiste. Între 5 şi 29 mai, în 14 oraşe din ţară, violonistul Alexandru Tomescu îşi aşteaptă publicul la un spectacol nemaiauzit şi nemaivăzut: cele 24 de capricii de Paganini, însoţite de proiecţii video. Concertele susţinute până acum s-au desfăşurat cu casa închisă, biletele fiind epuizate imediat ce au fost puse în vânzare. La toate concertele de până acum, sălile de concerte au fost ocupate până la refuz. Alexandru Tomescu a cerut să fie suplimentate locurile pentru spectatori, cântând înconjurat chiar şi pe scenă de cel puţin o sută de persoane.

Violonistul Alexandru Tomescu vine pe 21 mai la ÎnTrecerea anilor pentru a vorbi telespectatorilor despre debutul său în anii ’80, despre cum se pregăteşte un artist pentru fiecare dintre concertele sale, dar şi pentru a interpreta capriciul 14 dintre cele 24 semnate de Paganini.

„Pregătirea acestei integrale a Capriciilor de Paganini a fost o revelaţie pentru mine”, mărturisea violonistul Alexandru Tomescu. „Nu este vorba despre revelarea secretelor tehnice ale viorii, ci, în primul rând descoperirea lui Paganini în toată sinceritatea exprimării sale. Paganini pur si simplu; dincolo de demon, dincolo de înger, am descoperit un om de o sensibilitate copleşitoare”.

Adrian Păduraru, pe care telespectatorii îl pot urmări săptămânal la TVR 2 la emisiunea Frăţia vinului (miercuri, ora 23.00) onorează invitaţia lui Mircea Radu şi vine pentru a rememora succesul filmelor Declaraţie de dragoste (1985), Misterele Bucureştilor (1983) şi Extemporal la dirigenţie (1987).

Actorul Alexandru Lulescu va interpreta un scheci celebru al său, Ricky Dandel cântă „O zi”, Distinto reinterpretează un hit al anilor ’50 – „Luna Rossa”, Cream (Claudia Pavel) asigură un cover după melodia Madonnei „Like A Virgin”, iar Alin Gherghişan aduce în atenţie o melodie a trupei The Platters („Smoke Gets In Your Eyes”). Momentele de muzică populară sunt asigurate de Valeria Arnăutu cu „Bună seara, dragii mei!” (1955) şi de Laura Lavric cu o melodie a anilor ’80: „De trei zile de când joc”.

Mircea Radu aduce la TVR1 în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, toate evenimentele importante din anii ´50, ´60, ´70, ´80, ´90 şi 2000, împreună cu muzica şi obiceiurile acelor ani. În fiecare episod al emisiunii ÎnTrecerea anilor se confruntă două echipe ce reprezintă două decenii diferite, conduse de câte un căpitan. Veţi regăsi invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi străinătate, care vor „juca” în tabăra decadei pe care o reprezintă. Printre invitaţii primului sezon al emisiunii s-au aflat Demis Roussos, Kaoma, Tony Dallara, Rednex, Francesco Napoli, Pussycat, Mike Pender, The Equals, Vaya con Dios, Gibson Brothers, In-Grid, Samatha Fox, Ottawan şi No Mercy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel