Liviu Vârciu, surpriză de proporții lui nea Mărin, în toiul nopții

Relația dintre Liviu Vârciu și nea Mărin este una deja celebră. Niciunul dintre ei nu ratează vreo ocazie de a-i face zile fripte celuilalt. Acest lucru se întâmplă și în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat marți și miercuri la Antena1. 

Liviu Vârciu susține că detestă cel mai tare să fie trezit de dimineață, așa cum face nea Mărin. Și pentru a se răzbuna alege să se deghizeze în cel mai îndrăgit personaj: Moș Crăciun.

"El mă trezește pe mine în fiecare dimineață la șapte și jumătate, acum îl trezesc eu la trei și jumătate. Știu sigur că la el nu a venit niciodată Moș Crăciun, lasă că vine acum", spune Liviu Vârciu care se îmbracă în Moș Crăciun și-i face o surpriză de proporții lui nea Mărin, în toiul nopții.

"N-am putut să dorm toată noaptea. La 3 jumate a venit Moșul la mine. Dar și eu sunt Moș Marin și mie nu-mi trebuie costum, îi arăt eu lui cum vine Moșu' cu adevărat, să mă țină minte", spune nea Mărin pus pe fapte mari.

[citeste si]

Alături de Liviu Vârciu, în ediția de Crăciun a emisiunii "Poftiți în vacanță", difuzată marți și miercuri, de la ora 20.00 la Antena 1, telespectatorii îi vor vedea și pe Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, pe Nicolai Tand și Vica Blochina. Cu toții vor fi responsabili pentru cei peste 30 de copii veniți în tabăra lui Nea Mărin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel