Liviu Vârciu, Lora, Asia Express. Accidentări printre vedete

Cursa de 5.000 de kilometri prin Asia le dă mari bătăi de cap vedetelor care participă la emisiunea Asia Express.

Temperaturi scăzute, temperaturi foarte ridicate, umiditate mare, situații limită, alergătură și  agitație maximă. Toate astea nu puteau să nu ducă și la accidentări.

Liviu Vârciu are deja probleme cu spatele, din cauza greutăților pe care este nevoit să le care în timpul cursei. Ionuț Ghenu are probleme cu meniscul, ceea ce face ca orice alergare să fie mult mai dificilă.

Extrem de competitivă, Lora nu ratează nicio provocare, fiind și mai expusă accidentărilor. Prima oară  s-a accidentat la nas cu o pălărie vietnameză, iar ulterior, într-o cursa contra-cronometru cu bicicleta, a apăsat greșit frânele și a căzut pe șosea.

Având în vedere că circulă cu tot felul de autovehicule, uneori înăuntru, alteori în remorcă, Raluka are ceva probleme cu rinichii.

Indiferent de situațiile în care se află, de probele prin care sunt nevoiți să treacă, competiția este atât de încrâncenată încât vedetele reușesc să treacă peste orice obstacol cu gândul la destinația finală, Thailanda.

[citeste si]

Şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel