Liviu Vârciu face casting în țară pentru ”Roata Norocului”

Cine este spontan și haios poate deveni candidatul ideal pentru show-ul “Roata Norocului”, care va începe curând la Kanal D. Începând din 20 aprilie, Liviu Vârciu pornește prin toată țara în căutarea concurenților pentru cel mai de succes show-concurs de divertisment din istoria televiziunii, care va debuta la sfârșitul lunii mai.

"Vă așteptăm la castinguri, să fiți veseli, spontani și haioși! Este un spectacol concurs pentru toată lumea! ”, a trasat Liviu Varciu portretul candidatului ideal pentru emisiunea ”Roata Norocului”.

“Roata Norocului”, un format international de succes, este un concurs pentru toata lumea, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala. Oricine a a implinit 18 ani si doreste sa isi incerce norocul invartind celebra Roata este invitat, incepand din 20 aprilie sa participe la castingurile organizate in intraga tara, dupa cum urmeaza:

- 20 aprilie, Bucuresti, la Baneasa Shopping City

- 22 aprilie, Constanta, Tomis Mall

-24 aprilie, Iasi, Iulius Mall

-26 aprilie, Cluj, Iulius Mall

- 28 aprilie, Timisoara, Iulius Mall

-30 aprilie, Craiova, Electroputere Parc

Toț cei care doresc să participe la casting sau doar să se distreze sunt asteptați în spațiile special amenajate de Kanal D, unde își vor putea exersa norocul la Roată, dezlega puzzle-uri sau pot câștiga premii instant, dar și pentru a-l cunoaște îndeaproape și a interacționa cu prezentatorul show-ului ”Roata Norocului”, Liviu Vârciu.

“Abia astept sa imi intalnesc fanii, sa stau de vorba cu ei, sa ne distram impreuna si sa ii provoc sa isi incerce sansa la <Roata Norocului>. Ca sa castigi trebuie sa ai un doar un dram de noroc si sa fii perspicace. Nu trebuie sa ai un talent deosebit sau o cultura vasta! Cine a jucat Spanzuratoarea vreodata sau a dezlegat integrame se va descurca excelent in emisiune, cu siguranta!”, a adaugat Liviu Varciu.

Citește și:

Liviu Vârciu îți poartă noroc la Kanal D

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel