Lipsă medicamente din farmacii: [email protected], adresa de mail pentru sesizări

Întrucât există semnale că unele medicamente nu se găsesc în farmacii, Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziţia pacienţilor o adresă de mail unde pot fi trimise sesizări privind lipsa oricărui medicament din farmacii.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziţia pacienţilor o adresă de mail unde pot fi trimise sesizări privind lipsa oricărui medicament din farmacii, a declarat agenţiei Mediafax, preşedintele instituţiei, Marius Savu.

„Întrucât, în ultima perioadă, au apărut semnale, mai ales din partea asociaţiilor de pacienţi, că unele medicamente nu sunt disponibile, facem apel la toate părţile interesate: profesionişti din sănătate, pacienţi, publicul larg şi mass-media să informeze agenţia cu privire la lipsa unor medicamente, a declarat pentru Mediafax, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, Marius Savu, potrivit Digi 24.

Sesizările pot fi trimise la adresa de mail [email protected].

Marius Savu a precizat că sesizările vor fi transmise ulterior Ministerului Sănătăţii pentru a fi luate măsurile necesare.

De altfel, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a cerut, joi, pacienţilor să sesizeze Agenţia Naţională a Medicamentului dacă văd că dispar de pe piaţă anumite medicamente, având în vedere că până la 10 martie producătorii vor fi obligaţi să revizuiască preţurile, deși reprezentanţii companiilor farmaceutice consideră că termenul este unul scurt şi nerealist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel