Links Associates, afilierea României la Edelman, cea mai mare companie de PR

Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru România și Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates înseamnă acces la o rețea globală cu 65 de birouri și peste 5.000 de angajați, iar pentru Edelman, consolidarea prezenței în Europa de Sud-Est.

VEZI ȘI: Înregistrări Băsescu - Bercea. "E asul din mâneca avocatului lui Mircea Băsescu"

„Ne face plăcere să primim compania Links Associates în rețeaua Edelman, în calitate de afiliat în România. Considerăm că Europa de Sud-Est are un potențial de creștere puternic iar România, în mod particular, este o piață dinamică. Links Associates este partenerul ideal pentru noi în regiune deoarece împărtășește cu Edelman valori fundamentale precum spiritul antreprenorial, gândirea creativă și dedicarea totală în serviciul clienților. Links Associates, bun venit în familia Edelman!", a spus Michael Stewart, președinte și CEO Edelman Europa și Comunitatea Statelor Independente.

"Suntem încântați că vom putea oferi servicii de comunicare de înaltă calitate clienților Edelman la nivel global, care operează și în România și Serbia", a spus Stan Polovets, Președinte Edelman pentru fosta Uniune Sovietică și Europa de Est.

"Europa de Sud-Est se profilează rapid drept un mediu atractiv pentru investțtii pentru multe dintre companiile pe care le servim la nivel internațional. Parteneriatul Edelman cu Links este încă o dovadă a angajamentului nostru de a fi prezent în orice țară în care clienții ne cer sprijin și consiliere", a mai spus Stan Polovets.

Fondată în 1952 de newyorkez-ul Dan Edelman, compania Edelman este considerată o veritabilă „biblie a comunicării" pentru orice specialist în relații publice. Edelman a introdus conceptul de story telling prin intermediul media pentru a vinde produse și a construi dimensiunea corporatistă a brandurilor, fiind o permanentă sursă de inspirație pentru profesioniștii relațiilor publice. În 2013, Edelman a fost desemnată „Agenția globală a anului" de către Holmes Report, iar anul acesta Edelman New York a câștigat Marele Premiu și Leul de Aur la Festivalul Internațional de Creativitate Cannes Lions, acesta fiind cel mai recent dintr-un palmares de nu mai puțin șapte trofee obținute la acest concurs emblematic pentru industria comunicării creative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel