Lindsay Lohan, plasată în regim de arest la domiciliu şi monitorizată de o brăţară electronică

lindsez
lindsez

Lindsay Lohan a fost plasată, joi, în regim de arest la domiciliu şi obligată să poarte o brăţară electronică de monitorizare, în urma sentinţei date de un tribunal american după ce starleta a furat un colier.

Actriţa în vârstă de 24 de ani s-a prezentat în cursul după-amiezei de joi la închisoarea Lynwood din Los Angeles, unde i-a fost montată o brăţară electronică de monitorizare. Starleta va fi plasată sub supravegherea poliţiei, iar eliberarea ei se produce pe 29 iunie.

Lindsay Lohan a fost condamnată în luna aprilie la 120 de zile de închisoare, însă, în virtutea unui acord încheiat cu Parchetul din California, pedeapsa i-a fost redusă, iar autorităţile i-au permis să o ispăşească la domiciliu.  În cadrul acestui acord, actriţa nu a contestat furtul acelui colier în valoare de 2.500 de dolari, pe care l-a comis în ianuarie într-un magazin de bijuterii din cartierul Venice din Los Angeles.

Lindsay Lohan a fost condamnată şi la efectuarea a 480 de ore de muncă în serviciul comunităţii, dintre care 100 de ore la morga din Los Angeles , şi să urmeze un program de conştientizare a consecinţelor avute de comiterea unui furt.

Starleta nu este la prima abatere, aceasta fiind condamnată în 2007, după ce a fost  surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel