Liderii horoscopului. Zodiile care știu să se impună

Există oameni care se lasă conduși de alții și oameni care sunt născuti ca sa fie lideri. Capacitatea de a se impune ține foarte mult și de zodia în care cineva s-a născut.

Liderii horoscopului:

Taur

Persoană născută în această zodie este foarte încăpățânată și trebuie neapărat ca totul să se întâmple conform voinței ei. De aceea, un Taur va caută mereu să se impună, fără însă a încerca să iasă în evidență. Este un lider bun, chiar dacă uneori este cam taciturn și simte nevoia să se izoleze din când în când. În orice caz, nu poți să calci un Taur în picioare. Este pur și simplu imposibil, pentru că are replicile usturătoare mereu la el și, chiar dacă are o răbdare de fier, atunci când și-o pierde, ai face bine să cauți adăpost, pentru că vede roșu în față ochilor. Ceea ce este impunător la această zodie sunt ținuta și faptul că are o atitudine plină de demnitate. Nu se va pune în situații jenante și nu îi va lasă nici pe alții să îl ia peste picior. Încet, încet, capătă respectul celor din jur, garantat.  

Scorpion

Scorpionul are multe calități care îl fac să fie impunător: este dinamic, încăpățânat, un lider bun, dar în același timp nu este deloc deschis, ci este învăluit de mister. Nu știi aproape niciodată exact cum va reacționa și reacția firească este să te străduiești să fii "cuminte" în preajma lui. Scorpionul impune respect prin manierele sale, prin lookul elegant, prin seriozitatea de care da dovadă. Are un simț al umorului dezvoltat, dar nu face glume proaste și știe când să ia viață în serios. Când se află într-un grup, el poate rămâne în umbră o vreme, studiind celelalte persoane, învățându-le slăbiciunile, pentru că mai apoi să se remarce printr-o idee deosebită. Știe cum să se poarte cu fiecare în parte, datorită faptului că citește bine oamenii atunci când îi "pândește" tăcut și misterios.  

Berbec

Nativul acestei zodii este un lider înnăscut și reușește să se impună instictiv, încă din primele momente de interacțiune cu cineva. Este o persoană dominantă, care nu suportă să i se spună ce să facă, dar adoră să arunce cu ordine în stânga și-n dreapta. Are o energie nesecată și începe nenumărate proiecte deodată, în timp ce alții se chinuie cu unul singur. De aceea, mulți îl privesc cu admirație și respect. Problema Berbecului este impulsivitatea lui, care îl face să se clatine uneori pe poziție. Din fericire își revine repede, cu noi forțe cu care să îi conducă pe ceilalți. Un lucru este cert: Berbecul știe să se impună, fie prin puterea lui de convingere, fie prin ton ridicat și cuvinte răspicate. 

Capricorn

Capricornul nu ridică tonul și nu face scandal. El are un mod elegant de a se impune, care funcționează pe aproape toată lumea. Statutul său este primul care îl face să fie o prezență impunătoare, pentru că se știe că nativii ajung de obicei departe în viață. Pe lângă reputație, Capricornii sunt impunători prin ținuta stilată și puțin rigidă. Nu îi vei vedea să se prostească, să facă glume nepotrivite, să bea mult, să mănânce mult, să se facă de ras în vreun fel. Parcă s-au născut cu codul bunelor maniere în brațe și știu exact cum să se adapteze în orice situație. Câștigă repede admirația, dar adesea aceasta se transformă în invidie și răutățile nu întârzie să se nască. Cu toate acestea, ele rămân la stadiul de susoteli, pentru că nimeni nu ar avea curaj să îi spună unui Capricorn pe față ceva neplăcut. De ce? Pentru că nativul a impus respect. 

Leu

Cu Leul nu faci niciodată ce vrei, dar e foarte posibil că această pisica blândă să zgârie rău și să te joace pe degete cum vrea. Pare genul glumeț și relaxat, dar are cumva o prezența foarte impunătoare. Parcă se umple camera când intră un Leu în ea, nu-i așa? Nu degeaba este denumit "Regele junglei"! Oriunde s-ar duce, Leul își asumă rolul de lider și adună cumva o mulțime de oameni în jurul lui, toți fermecați de șarmul și poveștile lui. Nu se impune bătând cu pumnul în masă, ci bătându-se cu pumnul în piept. Cu firea lui veselă, nici nu îți dai seama cum te atrage în mrejele lui și, fără să îți dai seama, te trezești că îi spui "da" la orice cerință, potrivit divahair.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel