Lider PSD, cu lupa pe Guvernul Cioloș: De astăzi suntem în opoziție

Deputatul Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputaților, a transmis un mesaj imediat după ce Guvernul Cioloș a fost validat de Parlament.

"Pentru a evita anumite deficienţe şi blocaje în actul de guvernare, mi-am făcut datoria de politician şi de emisar al cetăţenilor care m-au trimis în Parlament ca să le reprezint interesele, votând astăzi noul executiv.

Cred în continuitate şi în necesitatea menţinerii securităţii naţionale, mai ales în contextul internaţional actual, motiv pentru care a fost imperios necesar ca noul Guvern să fie instalat într-un timp foarte scurt", a spus Marcel Ciolacu.

[citeste si]

"Este evident un executiv de dreapta, propus exclusiv de domnul Dacian Cioloş, cu acordul şi susţinerea preşedintelui Iohannis. Cu toate acestea, desemnarea domnului Vasile Dâncu ca şi ministru al dezvoltării regionale îmi oferă garanţia că toate proiectele aflate în desfăşurare în judeţul Buzău vor fi finalizate şi că vom găsi în persoana dumnealui sprijinul necesar pentru a le debloca pe cele întrerupte.

Da, de astăzi suntem în opoziţie. Ca deputat îmi voi îndeplini cu aceeaşi seriozitate ca şi până acum toate atribuţiile şi voi monitoriza foarte atent activitatea noului Cabinet de dreapta. Vreau astfel să mă asigur că obiectivele cuprinse în programul de guvernare vor fi realizate în mod responsabil şi că ţara noastră va urma aceeaşi linie de creştere economică şi dezvoltare regională", a adăugat președintele PSD Buzău.

Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Cioloș a primit marți votul de învestitură în Parlament. S-au înregistrat 389 voturi "pentru", 115 "împotrivă" și 2 voturi nule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel