Liam Neeson, în locul lui Mel Gibson în "The Hangover 2"

Actorul Liam Neeson îl înlocuieşte pe Mel Gibson în a doua parte a comediei "Marea mahmureală/ The Hangover 2", după ce mai mulţi actori din distribuţia peliculei au avut obiecţii cu privire la apariţia lui Gibson în film, informează Variety.

Mel Gibson a ratat şansa de a juca în partea a doua a comediei "Marea mahmureală/ The Hangover 2", în urma obiecţiilor formulate de ceilalţi actori din distribuţia filmului, a anunţat, joi, regizorul peliculei, citat de Mediafax. "Cred că Mel ar fi fost minunat în acest rol şi am beneficiat de sprijinul total oferit de studiourile Warner Bros. Însă mi-am dat seama că realizarea unui film reprezintă un efort colectiv, iar această decizie trebuie să fie pe deplin sprijinită de actorii din distribuţie şi de membrii echipei de filmare", a declarat Todd Phillips, într-un comunicat emis împreună cu studiourile Warner Bros.

Pelicula "The Hangover 2" va fi lansată pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Liam Neeson este cunoscut din filme precum "Love Actually/ Pur şi simplu dragoste", "Batman - Începuturi", "Cronicile din Narnia - Leul, Vrăjitoarea şi Dulapul" sau "The Next Three Days/ 3 zile de coşmar". Totodată, Neeson joacă în filme precum "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader", "Echipa de şoc" sau "Înfruntarea titanilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel