Lenjeria intimă a Reginei Victoria a fost scoasă la licitaţie

lenjerie
lenjerie

Lenjeria intimă a Reginei Victoria va fi scoasă la licitaţie săptămâna aceasta împreună cu trei perechi de dresuri, o cămaşă de noapte din dantelă, o pereche de mânuşi, alături de mobilă şi picturi în ulei care au aparţinut familiei regale britanice, scrie Obiectele provin din colecţia Old Battaresea House, casa din Londra a familiei americane Forbes.

Dacă lenjeria din mătase cu iniţialele Reginei Victoria este estimată la 3.000 de lire sterline (3.500 de euro), ciorapii purtaţi de regină atunci când a intrat în doliu, la moartea soţului său, Prinţul Albert, sunt estimate la 500 - 800 de lire, mai informează BBC.

"Obiectele personale ale reginei Victoria au fost întotdeauna considerate cele mai valoroase pentru colecţionarii de artefacte victoriene. În ultimii ani, mai multe astfel de obiecte au fost scoase la licitaţie stârnind interesul colecţionarilor din toată lumea. Lucrurile personale ale reginei au fost licitate la preţuri mari", spune Simon Edsor, directorul de la The Fine Art Society şi consilierul de artă al familiei Forbes.

Obiectele din colecţia de la Old Battaresea House valorează între 1,5 şi 2 milioane de lire sterline. De-a lungul anilor, casa familiei Forbes a găzduit mai multe figuri publice, precum fostul preşedinte al SUA Ronald Reagan sau starul de la Hollywood, Elizabeth Taylor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel