Lecții gratuite de mers pe bicicletă în București

lectii-gratuite-de-mers-pe-bicicleta
lectii-gratuite-de-mers-pe-bicicleta

   Ciclismul urban este promovat ca o alternativă ecologică de transport și un stil de viață sănătos timp de 3 zile, în parcul Crângași din capitală. Neinițiații pot lua lecții gratuite și învăța noțiuni de siguranță în trafic.

   Programul lecțiilor este: vineri, 28 septembrie, în intervalul 16.30 -19.00, sâmbătă, 29 septembrie, între orele 10.00 şi 13.00, şi duminică, 30 septembrie, de la 16.30 la 19.00, informează Primăria Sectorului 6.

   Acţiunea are şi scopul de a educa bicicliştii în spiritul siguranţei la deplasare. Participanţii vor beneficia de sesiuni de training care au în vedere cunoașterea noțiunilor de siguranță în deplasare, deprinderea regulilor de igienă a echipamentului și exersarea deprinderilor de ocrotire a mediului înconjurător. Scopul final este educarea unei atitudini pozitive față de tot ceea ce ne înconjoară.

   Asociația "O șansă pentru viitor" este organizatoarea evenimentului, iar instructorii lor îi vor învăța să meargă pe două roți pe primii 30 de doritori care se vor înscrie. Rezervările se fac pe site-ul oficial, www.burtajos.ro, la secțiunea Școala.

   Sub sloganul burta jos! urmează să aibă loc în octombrie și ce-a de-a 5-a ediție a Marșului bicicliștilor, care începe sâmbătă, 13 octombrie, în Parcul Izvor din București, de la ora 9:30. Organizatorii îi așteaptă pe iubitorii ciclismului cu surprize și bună dispoziție, într-o excursie de câteva ore în care au ocazia să se cunoască și să facă mișcare, promovând un stil de viață sănătos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel