Leacul pentru CANCER, la îndemâna oricui. Rădăcina unei plante

Oricare ar fi percepția despre omniprezenta păpădie (Taraxacum officinale), știința ne dezvăluie faptul că această plantă ciudată (pe care mulți o consideră o buruiană) este de fapt un medicament puternic pentru combaterea cancerului. Și mai este și la îndemână, crescând aproape peste tot.

Credeți sau nu, păpădiile sunt încărcate cu vitamine, minerale si alte elemente nutritive de vindecare care iau de obicei un loc în spate din cauza reputației pe care o are planta, și anume aceea de a fi doar o buruiană.

În prezent se efectuează studii clinice pe oameni pentru a evalua modul în care extractul de rădăcină de păpădie poate ajuta în tratarea cancerului de sânge, inclusiv cel limfatic și leucemia.

Un studiu recent, realizat la Universitatea Windsor, Canada, în cadrul Departamentului de Chimie și Biochimie a ajuns la rezultate incredibile, oferind speranțe bolnavilor de cancer.

Cercetarea, intitulată “Natural News” a relevat că rădăcina de păpădie distruge celulele canceroase din corp, fără a avea efecte adverse asupra celulelor sănătoase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel