Laura Cosoi rupe tăcerea. Ce spune despre relația cu soțul ei

Laura Cosoi a acceptat să treacă ”Dincolo de aparențe” alături de Florentina Fântânaru și să vorbească despre felul cum decurge viața ei în acest moment, atât pe plan professional, cât și personal.

"Am nevoie de răsfăț și Cosmin (n.r. soţul ei) mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (...) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta.

Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine. Când simțim că nu am pterecut suficient timp împreună vine și el cu mine", spune Laura Cosoi în cadrul emisiunii "Dincolo de aparențe".

[citeste si]

Despre relația cu soțul ei, despre dorința de a deveni părinți, dar și despre schimbările din viața sa, Laura Cosoi vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, în cazul emisiunii "Dincolo de aparențe" de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel