Las Vegas a pierdut titlul de "capitală a jocurilor de noroc"

28macao.600
28macao.600

Statele din Asia nu au nicio problemă în a cumpăni foarte precis investițiile pe timp îndelungat, în pofida crizei mondiale. În dorința de a atrage cât mai mulți bogați ai lumii, dornici de a-și încerca norocul în cazinouri, tot mai multe state asiatice încearcă acum să copieze rețeta de succes a orașului Macao, care a reușit să detroneze Las Vegas-ul din poziția de "capitală a jocurilor de noroc".

Orășelul asiatic cu doar 500.000 de locuitoir a reușit să devină cel mai mare jucător de piață internaționala a jocurilor de noroc. Potrivit stirileprotv.ro, și alte state asiatice încearcă acum să urmeze exemplul și inițiativele orașului Macao, sperând că-i vor lăsa mult în urmă pe rivalii americani. Printre cei care vor să urmeze orașului Macao se numără și filipinezii, autoritățile din acest stat fiind hotărâte să investească 4 miliarde de dolari într-o oază dedicată jocurilor de noroc în Manila.

Macao a reușit să devină în ultimii ani destinația preferată a pasionaților de cazinouri, având în 2012 o cifră de afaceri de 33,5 miliarde de dolari, datorită investițiilor în construcții impunătoare, precum și permiterii accesului marilor companii americane pe piața asiatică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel