La 2 ani are un IQ de 156, l-a întrecut pe Einstein. Vezi un top cu micile genii ale lumii

La vârste foarte fragede au reuşit mai multe decât am făcut noi în zeci de ani de viaţă. Copiii-minune ai planetei au uimit prin inteligenţa lor şi talentul, care i-au propulsat pe cele mai înalte culmi ale ştiinţei sau artei.

Ei sunt întruchipări ale zicalei: "esenţele tari sunt în sticle mici", şi ne fac pe fiecare dintre noi mândri că există astfel de oameni printre noi, informează Elaina Smith. La numai 7 ani a început să dea sfaturi oamenilor mari. Probabil că îi era scrisă o carieră în psihologie. Părinţii şi-au dat seama de talentul său într-o dimineaţă, când înainte de a pleca la şcoală, micuţa a sunat la radioul local şi i-a răspuns unei ascultătoare care avea probleme în dragoste. De atunci, postul de radio local a angajat-o pe fetiţă, mărindu-si considerabil audienţa în oraşul respectiv.

Ainan Celeste Cawley. Este micul geniu în ale chimiei. La vârsta de 6 ani a absolvit liceul, iar la 11 ani a terminat facultatea. Pentru că este atât de priceput în acest domeniu, micuţul a fost deja angajat la un laboratorde specialitate din SUA.

Aelita Andre.La patru ani, micuta Aelita a devenit faimoasă în lumea artei, după ce picturile sale au fost comparate cu cele ale lui Pablo Picasso. Fetiţa a reuşit să impresioneze marii pictori au vremii, iar tablourile sale au ajuns să se vândă pentru sume colosale. Anul trecut a reuşit să ăşi deschidă propria galerie, de unde clienţii veneau şi îşi comandau tablourile dorite.

Gregory Smith. Tânărul a fost nominalizat la premiul Nobel de patru ori, prima dată, având această onoare la vârsta de numai 12 ani. La vârsta de 10 ani a terminat liceul din Orange Park, iar mai apoi băiatul a absolvit Magna cum Laudae cea mai tare facultate de matematică din ţinutul său. S-a lăsat de matematică pentru că are „scopuri mai măreţe”. A organizat campanii la nivel global pentru ajutorarea copiilor săraci din Kenya şi ţările din lumea a treia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel