Kevin Spacey a fost decorat de prințul Charles

Kevin Spacey
Kevin Spacey

Kevin Spacey a fost decorat de prințul Charles cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic pentru servicii deosebite aduse culturii britanice, actorul având un rol determinant în revitalizarea activităţilor culturale organizate la Old Vic Theatre din Londra. 

Potrivit accesshollywood.com, Kevin Spacey a fost numit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, primind această medalie în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată miercuri, la Clarence House, reşedinţa regală din Londra a prinţului Charles

Conform Mediafax, după ceremonia de premiere, actorul american a declarat: "Consider că arta şi cultura reprezintă o parte extrem de importantă din vieţile noastre".

Acest premiu onorific este acordat cetăţenilor străini, în semn de recunoaştere a serviciilor excepţionale aduse de aceştia culturii britanice.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995) şi "American Beauty" (1999), putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului "21: Şansa vieţii lui", consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Recent, renumitul actor american a apărut în "Shrink", un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

Kevin Spacey este directorul Old Vic Theatre încă din 2003 şi a avut o contribuţie decisivă în revitalizarea activităţilor culturale organizate în aceast teatru vechi de peste 200 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel