Kate și William vizitează o organizație de caritate pentru oamenii fără adăpost

16135094
16135094

Ducele si Ducesa de Cambridge au luat parte la un curs de bucătărie în timpul unei vizite înainte de Crăciun la o organizaţie de caritate pentru oamenii fără adăpost.

Autor: Ana-Maria Anițoiu

Kate și William au petrecut timp cu tinerii care obișnuiau să fie fără adăpost la o unitate Centrepoint în Camberwell, la sud de Londra.

Cuplul şorţuri înainte de a lua parte la o lecție de gătit pentru a avea un stil de viaţă sănătos şi a urmărit spectacolul oferit de câştigătorul concursului Centrepoint Got Talent.

Ducele este patron al Centrepoint, o organizatie de caritate care sprijină tinerii fără adăpost din Marea Britanie, din 2005.

Mama lui, Diana, Prinţesă de Wales, a fost un suporter de lungă durată a organizaţiei.

William şi fratele său Harry au făcut vizite la unităţile Centrepoint , împreună cu mama lor, când erau copii.

Acum doi ani,  prințul William​​, adormit o noapte pe străzi, în Londra, cu câteva zile înainte de Crăciun, pentru a sublinia problema persoanelor fără adăpost.

Noi cercetări au arătat că persoanele fără adăpost se pot aştepta să moară cu de 30 ani înainte față de o persoană obișnuită.

Un studiu a arătat că bărbații fără adăpost mor la o medie de 47 de ani şi femeile, la 43 de ani. Acest lucru este în contrast puternic cu vârsta medie de deces pentru populaţia generală - care este de 77. Cercetarea, efectuată de Universitatea din Sheffield, a constatat că drogurile şi alcoolul contează puţin peste o treime din totalul deceselor în rândul persoanelor fără adăpost.

Sinuciderea este, de asemenea, de nouă ori mai frecventă în rândul persoanelor care locuiesc pe stradă, decât în cazul populaţiei generale.

De asemenea, studiul a arătat că decesele ca urmare a accidentelor din trafic sunt de trei ori mai posibile, infecțiile de două ori mai comune.

Leslie Morphy, director executiv al situaţiilor de criză, a declarat: "Este şocant, dar nu surprinzător, că persoanele fără adăpost mor mult mai tineri decât populaţia generală. Viața pe străzi este dură şi stresul de a fi fără adăpost își ia, în mod cert, tributul. În cele din urmă, se arată că absența unui adăpost înseamnă moarte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel