Jurații ”Hell’s Kitchen", sfaturi pentru bucătari

Cei trei membri ai juriului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" oferă ponturi pentru bucătarii aflați la început de drum.

De luni, 22 septembrie, are loc premiera "Hell's Kitchen – Iadul Bucatarilor" așa că cei trei membri ai juriului s-au gândit să dea câteva ponturi celor ce și-au propus să se pregătească pentru concursul de gătit.

Florin Dumitrescu: "Eu i-aș sfătui să încerce să descopere ce stil de gătit li se potrivește, apoi să se perfecționeze în acea direcție. De asemenea, experiența e foarte impprtanta, așa că trebuie să gătească zi de zi, dar și să încerce gusturi noi cât mai des. Prin urmare, i-aș sfătui să testeze restaurantele mari de afară și din țară ca să descopere gusturi noi.

Documentarea e și ea vitală: așadar, citiți cărți de specialitate! Un alt sfat e legat de ustensile, cuțitele trebuie să fie de calitate. Nu în ultimul rând, recomand ca ingredientele din care gătesc să fie proaspete, alese din piețe, de la țărani".

Sorin Bontea: "Țin mult la calitatea cuțitelor și a ustensilelor, alegeți-le cu grijă! Cumpărați ingrediente proaspete, de la piață. Evitați cât de mult puteți congelatele, mai ales dacă aveți la dispoziție o piața cu produse locale, de sezon. Și, nu în ultimul rând, informați-va mereu: cărți de specialitate, internet, bucătari mai experimentați".

Cătălin Scărlătescu: "Îi sfătuiesc să experimenteze mult, chiar dacă greșesc. Orice greșeală te duce cu un pas mai departe, te face să fii mai bun decât ai fost ieri. Un alt sfat e legat de folosirea ingredientelor proaspete. Și, la fel de important, îi sfătuiesc să nu le fie teamă".

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy