Jon Snow, scuze pentru fanii "Game of Thrones": "Îmi pare rău"

Actorul în vârstă de 29 de ani, Kit Harington le-a transmis fanilor, prin intermediul versiunii online a revistei Entertainment Weekly, un prim mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, "Home".

"Îmi pare rău că v-am minţit", le-a cerut scuze, printr-un mesaj video, Kit Harington fanilor serialului "Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor" pentru faptul că a păstrat secretul referitor la personajul pe care îl interpretază, Jon Snow.

Personajul lui Harington a fost înjunghiat şi lăsat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen "Game of Thrones". Snow a reînviat cu ajutorul vrăjitoarei Melisandre. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului.

"Doresc să-mi cer scuze pentru faptul că v-am minţit pe toţi. Mă bucur să oamenii s-au supărat când a murit", a declarat Harington."Cred că cea mai mare teamă a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: Bine, a murit Jon Snow", a mai exprimat actorul, citat de Daily Mail.

Acesta a declarat că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul Nunţii sângeroase: "Înseamnă că ceea ce fac - sau ceea ce serialul face - e bine", a mai declarat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel