Jojo, Buzdugan, Slav și Bartoș, vocile românești din Tarzan 3D

Cătălina Grama (Jojo), Daniel Buzdugan, Victor Slav și Pavel Bartoș fac parte din distribuția dublată a animației "Tarzan - 3D", care din 28 martie rulează în cinematografele din România.

Micuțul Derek este singurul supraviețuitor al accidentului de elicopter în care a fost implicat alături de familia sa, aflată în căutarea unui meteorit prăbușit cu milioane de ani în urmă. Din momentul în care este adoptat de un grup de maimuţe curioase, el devine Tarzan (maimuță fără păr).

Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor, impunându-se în rândul necuvântătoarelor din junglă.

După zece ani, Tarzan se întâlnește cu frumoasa şi curajoasa Jane Porte, de care e fascinat și se îndrăgosteşte imediat. Însă, curând el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele ajung să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atu-urile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel