Johnny Depp vrea să interpreteze rolul lui Hamlet

Johnny Depp
Johnny Depp

Johnny Depp doreşte să-l interpreteze pe Hamlet, după ce Marlon Brando l-a sfătuit să facă acest lucru, până nu este prea bătrân.

Starul din seria "Piraţii din Caraibe" a mărturisit că întâlnirea cu Brando l-a inspirat să îl studieze pe Shakespeare, ca să îl poată interpreta pe Hamlet. Johnny Depp speră să îşi poată îndeplini acest vis foarte curând, informează Mediafax.

"Marlon Brando a spus «De ce nu îţi iei un an liber ca să îl studiezi pe Shakespeare sau să studiezi Hamlet? Lucrează la Hamlet şi joacă rolul ăsta până nu eşti prea bătrân»", a mărturisit Johnny Depp.

"Încerca să îmi spună să joc acest rol până nu o să fiu depăşit. Şi mi-ar plăcea să fac asta, chiar mi-ar plăcea foarte mult", a mai spus Depp.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990), "Arizona Dream" (1993) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel