Cele mai bune jocuri de masă de Crăciun în 2017

Jocurile de masă reprezintă o activitate perfectă pentru a îți petrece Crăciunul alături de cei dragi. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri pe care le puteți juca cu familia în acest sezon festiv.

Potrivit The Guardian, Crăciunul poate fi sezonul de bunăvoință, dar poate, de asemenea, să aprindă niște momente de familie pe cinste. Iată cum să te distrezi cu persoanele dragi de sărbători.

În loc de Charades, joacă Concept  

Charades este o bază de jocuri festive și există ceva hilar în timp ce te uiți la mătușa ta Margaret în timp ce încearcă să mimeze Tacerea. Dar dacă vrei să iei lucrurile la un nivel mai puțin cerebral, verifică Concept.
 
Se vede că jucătorii încearcă să transmită în tăcere cuvinte sau expresii prin plasarea de jetoane pe o placă acoperită cu simboluri. Aceasta înseamnă că va trebui să fii creativ pentru a-ți înțelege semnificația. Un barbat? Cerul? Albastru și roșu? Probabil Superman. Un film? Femei? Muzică? Religie? Și, în timp ce există o mulțime de opțiuni simple de a juca, oricine care se chinuie într-adevăr poate opta pentru o frază mai dură.
 
Pentru a juca acest joc, este nevoie de 4-12 jucători, timp aproximativ de 30 de minute, vârste 10+. Jocul costă £ 26.99. 
 
În loc de Scrabble, joacă Wordsy

Scrabble poate fi jocul de cuvinte preferat din lume, însă la standarde mai înalte poate fi cu adevărat de neînțeles. Pentru o distracție lexicologică reală, încercați Wordsy, o alternativă mult mai satisfăcătoare, care se simte mai mult ca jocul clasic de joc Countdown.
 
Jucătorii concurează pentru a face cuvinte folosind un set comun de litere pe cărți alese la întâmplare. Dar, în timp ce numai literele de pe masă vă vor înscrie, puteți adăuga altele. În fotografia de mai sus, de exemplu, puteți crea cuvintele "bancă" sau "ambalaj". Înseamnă că nu există șansa de a rămâne cu un grup inutil de Qs, Xs și Zs.
 
Există, de asemenea, un sistem inteligent de notare în care un cuvânt scurt redat vă poate oferi mai multe puncte decât unul mai lung. Rezultatul este simplu, creier și complet dependență.
 
Acest joc necesită 1-6 jucători, 20 de minute, vârste 10+ și costă £ 19.99..
 
În loc de Taboo, joacă Codenames
 
Acest joc subtil de spionaj atrage jucătorii ca echipe de spioni care încearcă să-și identifice propriii operațiuni dintr-o rețea de nume de coduri de agenți secreți. Un jucător de pe fiecare parte cunoaște identitatea agenților de pe tablă și încearcă să-i ghideze pe colegii de echipă pentru răspunsurile corecte folosind o serie de indicii criptice de un cuvânt.
 
Prima echipă care identifică corect toți agenții lor câștigă, dar există un potențial imens de confuzie pe parcurs. Sugestiile prea ambigue pot determina jucătorii să identifice în mod eronat trecătorii nevinovați sau, mai rău, unul dintre spionii echipei opuse, ajutându-i la victorie. Există și un asasin ascuns undeva în grila și dezvăluirea lor are ca rezultat o înfrângere instantanee și ignorantă.
 
Codenames strânge momente de tensiune și umor de râs dintr-o premisă foarte simplă. Este un joc care trebuie să fie pe raftul oricui și perfect pentru a juca cu grupuri mari.
 
Acest joc necesită un grup de2-8 jucători (sau mai mulți), 15 minute, vârste 14+ și costă 16,99 £. 
 
În loc de Trivial Pursuit, joacă Timeline
 
Trivial Pursuit este în continuare opțiunea implicită pentru concursurile de familie, dar există o mulțime de alternative mai bune - iar calendarul inteligent, dar simplu, este unul dintre cele mai bune.
 
Jucătorii încep jocul cu o mână de cărți, fiecare prezentând un eveniment istoric, cum ar fi bătălia de la Waterloo sau scufundarea Titanicului. Veți repeta jucând cărți într-o linie în mijlocul mesei, urmărind să le ordonați în ordine cronologică. Care a venit primul: Hannibal traversează Alpii sau Caesar trece Rubiconul? Invenția gumei de mestecat sau inventarea căruciorului pentru cumpărături?
 
Frumusețea jocului este că, chiar dacă nu sunteți sigur de un răspuns, puteți folosi cardurile jucate anterior ale adversarilor pentru a vă restrânge opțiunile. S-ar putea să nu știți dacă execuția lui William Wallace s-a întâmplat înainte sau după Black Death (Moartea Neagră), dar puteți fi destul de sigur că a fost după domnia Cleopatrei și înainte de Declarația Americană de Independență. Aceasta înseamnă că, chiar și atunci când te găsești foarte atent, încă mai ai o șansă de luptă.
 
Este nevoie de 2-8 jucători, timp de 15 minute, vârste 8+ și prețul lui este de £ 13.99. 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel