Jimi Hendrix, cel mai bun chitarist din istorie - VIDEO

jimi-hendrix-black-guy
jimi-hendrix-black-guy

Jimi Hendrix, deja legendarul, a primit de la revista Rolling Stones titlul de cel mai bun chitarist din istorie. Această recunoaștere a muncii lui apare într-un top 10 întocmit de celebra revistă, informează Lista celor mai buni 10 chitariști:

1. Jimi Hendrix

2. Eric Clapton

3. Jimmy Page

4. Keith Richards

5. Jeff Beck

6. B.B. King

7. Chuck Berry

8. Eddie Van Halen

9. Duane Allman

10. Pete Townshend

Alături de Hendrix, în top mai apar nume sonor precum Keith Richards, component al formației The Rolling Stones, Eric Clapton și chiar Chuck Berry. Juriul a fost compus din oameni ai muzicii ca Lenny Kravitz, Eddie van Halen (care a și ieșit pe locul 8) sau Dan Auerbach de la The Black Keys. Pe lângă aceștia, au mai contribuit redactori importanți de la publicația Rolling Stones.

Pe lângă jurizare au fost și câteva laude aduse direct celebrităților încă în viață. Astfel, Van Halen a fost numit un maestru al riff-urilor de către Mike McCready, membru Pearl Jam. Lui Jimmy Page i-a fost remarcată, de către Joe Perry, capacitatea de a transcende stereotipurile a ceea ce chitara poate să facă.

Lista completă va fi într-o ediție de colecție a revistei, cu patru cover-uri înfățișându-i pe Clapton, van Halen, Hendrix și Page. La vânzare se va găsi de vineri, iar pentru cei care n-o pot cumpăra de la chioșcurile de ziare, se va regăsi și online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel