Jeremy Clarkson, încă o gafă. Vezi ce declarație i-ar putea aduce concedierea

Jeremy
Jeremy

Cunoscutul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, riscă să aibă probleme din cauza ultimelor declarații de rasism și discriminare, potrivit Ultima declarație a moderatorului de la BBC se referă la soluția de a rezolva problema deselor întârzieri de pe Aeroportul Heathrow. Acesta a afirmat că nu ar strica puțin rasism pentru rezolvarea întârzierilor. Clarkson se plânge că înăsprirea de către autorităţi a controalelor, precum şi aplicarea acestora în cazul pasagerilor care nu prezintă potenţial infracţional ar fi dus la cozi interminabile pe aeroport.

 Jeremy Clarkson este de părere că dacă aceste controale riguroase ar fi aplicate cu o doză "de rasism", adică doar în cazul anumitor pasageri, nimeni nu ar mai avea de suferit.

"Bunul simţ a dispărut din sistem. Iar rezultatele ne afectează pe toţi. Ca să nu mai vorbim că în preajma Jocurilor Olimpice timpul de aşteptare pe aeroport se va dubla", a scris acesta în editorialul său din The Sun.

 Jeremy Clarkson a mai spus că, deşi principiile rasiste displac majorităţii oamenilor, acestea ar trebui să fie aplicate din plin pe aeroportul Heathrow, pentru a evita cozile prelungite la punctul de control.

 Reacţiile de pe reţelele sociale nu au întârziat să apară. În timp ce majoritatea utilizatorilor care au discutat despre editorialul lui Clarkson afirmă că BBC ar trebui să-l concedieze pe acesta, există şi voci care susţin viziunea prezentatorului Top Gear.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel