iUmor. Revedere neașteptată pentru Delia pe scena concursului

Delia va fi de departe cea mai răsfățată și la filmările celui de-al patrulea sezon al emisiunii "iUmor"!

Fiecare concurent va avea un compliment, un cadou mai mic sau mai mare sau chiar și o gustare pentru îndrăgita artistă, în timp ce alții își pun în cap să îi schimbe complet viața juratei. Cel de-al patrulea sezon „iUmor" i-a adus artistei bucuria revederii cu un coleg de liceu și facultate, dar și șansa de a deveni salvator.

Mai exact, Delia a avut parte de peripeții, atunci când a încercat să „salveze" un concurent care era cât pe să fie înghițit de un... cort! Artista și-a demostrat însă imediat îndemânarea, reușind să îl strângă fără prea mare efort.

Fazele amuzante au continuat însă când, plin de încredere, un concurent cu o chitară dezacordată i-a spus răspicat Deliei că îi va compune o piesă specială, doar pentru ea. Jurata a încercat să îl îmbărbăteze asigurându-l că are încredere că totul va ieși foarte bine și că, dacă se va naște un hit, cu siguranță va fi și melodia reprezentativă „iUmor". Până la urmă, se pare că această colaborare nu a fost scrisă în stele, iar un obstacol s-a și ivit la scurt timp.

"Domnul de pe scenă nu mi-a comunicat exact ziua, ora și studioul de înregistrare", a spus Delia amuzată, după plecarea concurentului.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor", difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea "iUmor. Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel