Urmărește emisiunea live


iUmor. Număr spectaculos în ediția de Paște

Cea de a șaptea ediție a emisiunii „iUmor”, difuzată de la ora 20:30 chiar în duminica Paștelui, va fi una specială. Printre surprizele acestei ediții, telespectatorii Antena 1 vor vedea unul dintre cele mai spectaculoase numere de umor la nivel mondial. Un concurent din Franța, care vine în România exclusiv pentru emisiunea „iUmor”, îi va înmărmuri pe membrii juriului. Acesta va urca pe scenă îmbrăcat în frac, cu un stativ și o partitură, însă aparențele vor fi înșelătoare. Ce anume va face concurentul francez de îi va lăsa cu gurile căscate pe Delia, pe Mihai Bendeac și pe Cheloo, telespectatorii vor descoperi în ediția de Paște la ”iUmor”.

Și tot atunci nu va lipsi de la „iUmor” un preparat foarte iubit de români: micii! Nu mică le va fi mirarea juraților când vor vedea că un concurent îi va găti direct pe scenă, în timpul unui număr de stand-up. 

(w670)

Un om cu o chitară pe scena ”iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariției. Însă după ce va începe să cânte, el va reuși într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzațional să schimbe complet starea de spirit și părerea juraților, înveselindu-i pe toți cei care îl priveau. Cum va face acest lucru, despre ce anume va cânta acesta și ce alte surprize vor fi la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

(w670)

Nu va lipsi nici magia din această ediție de Paște și chiar una în care va fi prezent și umorul. Pentru că numărul va fi prezentat de nimeni altul decât Magitot sau „Agitot” cum îi spune Delia. Într-un ritm năucitor și cu un debit verbal pe măsură, magicianul îi va ameți complet pe Delia și pe Mihai Bendeac, aceștia nereușind să țină pasul, în postura de asistenți, cu concurentul prezent chiar la masa juriului. De ce singurul nemuțumit va fi Cheloo și ce motive întemeiate va avea juratul, publicul „iUmor” va afla în ediția de duminică.

(w670)

Un nou melc vine la „iUmor”, de data asta cu... pompe de desfundat chiuveta și cu un asistent la bustul gol, pe care va încerca din răsputeri să lipească recuzita. Până să își deconspire identitatea, Cheloo îl va recunoaște pe concurent după statură, dându-și seama că nu e la prima apariție în emisiune. Mihai Bendeac va fi complet epuizat după ce va privi prestația acestuia pe scenă și îl va întreba cu o voce sfârșită: „ce ai cu mine, măi băiatule?”, primind un răspuns plin de umor, desigur: „Ce am avut și anul trecut”.

(w670)

Am venit la iUmor să prezint salvarea juriului de umorul care se întâmplă aici uneori”, va spune Lana Cărăușu, fiica coregrafului Lilian Cărăușu. Ea va prezenta un număr total atipic în care dansul se va îmbina cu efecte grafice. Ce alte surprize vor fi prezente în această ediție specială de Paște, telespectatorii vor vedea la Antena 1, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel