iUmor finală, 10 decembrie. Paul Lungu pariază pe el

Paul Lungu, un iluzionist de 30 de ani din București, a revenit la iUmor”.  De data această însă, Paul a reușit să ajungă până în finală.

Absolvent de ASE, Paul mărturisește că școala nu a fost cea mai importantă pentru el, ci doar un mijloc prin care a putut continua să facă ce îi place. "Nu mă interesa foarte mult ce facultate făceam, voiam doar să fiu în București. Nu știam ce vreau să fac pe viitor, știam doar că vreau să continui să fac magie", iar visul i s-a împlinit. În prezent, Paul își împarte timpul între spectacole, lucrat la numere noi sau călătorii.

"În restul timpului, lucrez la cealaltă mare pasiune a mea – YouTube, mai precis creez filme pentru canalul meu TOP OPT", a mai spus iluzionistul, a cărui carieră a luat avânt după prima sa apariție la "iUmor". 

"Primul meu show a fost de Crăciun la un spital, era o activitatea specială pentru copii și familiile lor. Nu mai țin minte mare lucru, dar țin minte că mă bâlbâiam mult, uitam ordinea numerelor, eram încurcat, împiedicat și, până la urmă, prezentoarea a trecut la următoarea activitate înainte să îmi termin spectacolul", își amintește Lungu, care în prezent lucrează chiar și câteva luni la perfecționarea unui număr.

Tocmai de aceea, Paul crede că are calitățile necesare pentru a câștiga marea finală "iUmor". "Am experiența, cunoștințele și creativitatea necesară. Tot ce pot să fac este să dau tot ce am", a încheiat finalistul.

[citeste si]

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul "iUmor" din acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel