iUmor. Doru Ivanov, primul finalist. L-a făcut pe Cheloo să aplaude

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat concurenți cât se poate de diferiți în prima ediție a noului sezon iUmor. Telespectatorii au decis că Doru Ivanov a fost cel care merită să meargă în finală cu un nou număr de stand-up.  

Doru Ivanov va rămâne probabil în istoria iUmor drept concurentul care l-a făcut pe Cheloo nu doar să râdă cu lacrimi, ci și să aplaude în picioare. Ba chiar, Cheloo a fost atât de încântat încât a mers pe scenă pentru a-l felicita pe Ivanov pentru numărul său de stand-up legat.

Ivanov a primit felicitările, dar și voturile celor trei jurați, care s-au arătat foarte încântați. "Finalul a fost cu artificii", a adăugat Delia. La fel de mult l-au apreciat și telespectatorii Antena 1, care au votat prin intermediul aplicației gratuite „iUmor" și l-au transformat în primul finalist din acest sezon.

Un alt concurent care a stârnit hohote de râs a fost Cristian Manolescu și numărul său de stand-up extrem de acid la adresa echipelor de fotbal din România. Iar dacă Delia a apreciat ocazia pentru că s-a pus la punct cu toată componența echipei naționale, Cheloo s-a declarat nemulțumit de evoluția acestui sport în țara noastră și și-a amintit cu această ocazie ce l-a făcut pe Cheloo să renunțe să se mai uite la meciuri.

[citeste si]

După ce în sezonul trecut nu a putut nici măcar să înceapă numărul pe care l-a avut pregătit din cauza stării sale de spirit, Bogdan Ispas și-a făcut curaj anul acesta și a revenit. Curajul l-a ținut însă până ce a ajuns în camera concurenților, când din nou s-a panicat, și-a luat lucrurile și a plecat. A fost nevoie de o intervenție specială din partea lui Mihai Bendeac pentru a-l convinge să se întoarcă de la ieșirea din București și să urce pe scenă. Încurajat, mai ales după ce a aflat că un personaj din "Băieți de oraș" a fost inspirat de el, Bogdan a încercat să se scuze în fața juraților și a reușit să își ducă la bun sfârșit numărul de stand-up. "Bogdan a fost cea mai frumoasă pauză de lucru", a concluzionat Cheloo, iar drumul acestuia s-a încheiat după ce a primit doar un vot de încurajare de la Delia.

Tocmai din Suedia au venit David și Fofo, doi mimi care timp de 13 ani au format și un cuplu. Chiar dacă în viața personală lucrurile nu au mai mers, pe scenă, aceștia au avut parte de toată chimia și, folosindu-se doar de o minge de ping pong, au reușit să îi țină pe cei trei jurați lipiți de scaune minute în șir.

Marin Mihai, un concurent plin de încredere, dar cu o chitară dezacordată a mărturisit că a fost încurajat să vină la iUmor de niște măgari de pe câmp. Mai exact, când el cânta, animalele urlau, așa că a presupus că e de bine. Acesta i-a propus Deliei să îi compună o piesă specială, doar pentru ea. Jurata a încercat să îl îmbărbăteze asigurându-l că are încredere că totul va ieși foarte bine și că, dacă se va naște un hit, cu siguranță va fi și melodia reprezentativă „iUmor".

Omul cu sacul a fost o altă enigmă pentru Delia, Cheloo și Bendeac. Fără să scoată un sunet, doar cu două palete care îl ajutau să răspundă întrebărilor cu "Da" sau "Nu", personajul nu a lăsat foarte multe indicii despre identitatea sa. Din păcate, și numărul a fost la fel de misterios, astfel că până la final nu a reușit să adune "Like"-urile necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel