iUmor. Cheloo: Nu mi-e teamă de moarte cum îmi e de medici

Vizita medicală de rutină din studioul ”iUmor” a scos la iveală temeri nebănuite în rândul juraților. Dacă Delia și Mihai Bendeac au recunoscut în prezența medicului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache că se tem de ace și abia s-au lăsat consultați pentru stabilirea valorilor tensiunii, Cheloo nu a rezistat nici să mai stea la pupitru. 

Acesta s-a ridicat și nu a revenit până ce medicul nu a părăsit scena. "Prefer să nu îmi iau tensiunea, oricum am niște palpitații, așa că nu trebuie să îmi iau tensiunea ca să știu că ceva nu e chiar bine", a spus Cheloo încercând inițial să glumească.

Văzând însă că medicul insistă pentru o consultație, acesta a mărturisit că îi este frică de doctori. "Nu mi-e teamă de moarte, cum îmi e de medici. Intri în cabinet, zâmbești și, gata! Ești bolnav! Și dacă sunt bolnav, oricum sunt genul acela de om care nu vrea să afle. Nu mă duc la doctor, sunt târât la doctor, cărat la doctor. În viața asta am ajuns de atâtea ori în ultimă fază încât îmi e clar, așa trebuie să fie. Când era să mor de peritonită, m-am dus singur în ultima clipă", a povestit Cheloo.

Cum s-a încheiat vizita medicală pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla duminică seara, de la ora 21.00, în cea de-a șaptea ediție "iUmor".

[citeste si]

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați "iUmor" în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel